Frisk huset op og beløn dig selv med en tur i veteranbil

Trænger dit hus eller din lejlighed til at få en opfriskning, så du kan gå vinteren i møde med nye farver, nye møbler eller måske et flot fototapet på væggene? Så er det bare om at komme i gang. Det er ikke svært at male og tapetsere, og med friske farver og spændende elementer som et fototapet med motiv fra naturen eller byen kan du få skabt et helt nyt hjem med relativt få midler. Du kan finde et flot fototapet på Familietapeter.dk, som har et stort udvalg af forskellige typer af fototapet med motiver fra vidt forskellige motivkredse.

Beløn dig selv med tur i det blå

Når arbejdet er gjort, er det tid til en belønning, og som den bilentusiast du også er, vil vi foreslå, at du tager en tur ud i det blå i en veteranbil. Har du ikke selv en veteranbil, kan du leje en, eller måske har du en kammerat, der er den lykkelige indehaver af en sådan. Der findes også klubber for veteranbilejere i hele landet, så du kan tage kontakt til en sådan og høre, om der er mulighed for at komme med på en køretur.

Der er intet som en tur i veteranbil

Der er en særlig stemning ved at køre ud i landskabet i en veteranbil. I dag findes der et hav af forskellige modeller, som er populære. Den velkendte Ford T, som blev fremstillet fra 1907 helt op til 1928, findes stadig i et stort antal, og de vækker altid opsigt, hvor de kommer frem. Men også de store amerikanske flydere fra 1960’erne er i dag veteranbiler og er markante i billedet, når de ruller frem. Den markante bulder fra en 8-cylindret benzinmotor går man ikke fejl af. Og en kort stund skal man lade være med at tænke på klimakrise, stigende energipriser men blot nyde tilværelsen, hvis man skulle være så heldig at blive inviteret med på tur i en klassisk Cadillac eller Oldsmobile.

Nyd turen i veteranbilen og glæd dig over, at du på den måde kan belønne dig selv for dit hårde arbejdet i hjemmet.