Åben bil – noget for dig?

Det er sommer, og måske kigger du lidt misundeligt efter folk, der kommer trillende i en åben bil? Måske ville det være noget for dig at investere i en bil, hvor kalechen kan rulles ned, så du kan invitere kæresten med på tur i sommerlandet, mens I får blæst i håret og beundrende blikke fra folk, der er knap så heldige?

Biler er blevet forholdsmæssigt billigere de senere år, så en åben bil som bil nr. to i husstanden er ikke længere uden for rækkevidde, selv om man ikke tilhører den økonomiske elite i samfundet. Åbne biler fås også i mange størrelse og prisklasser, og der er i sagens natur stor forskel på prisen på en Peugeot 207 med åben kabine og en veteran Cadillac fra 1956. Og derimellem findes alle mulige nye biler fra BMW over Audi til Fiat og de amerikanske fabrikater. Så ønsker du dig en åben bil, er der kun at se i tegnebogen og se, hvor dyr en udgave, du har råd til.

En tur i en åben bil er en oplagt lejlighed til at flashe det perfekte udseende. Hvis du føler, at der er noget at komme efter hos dig, kan vejen til et større selvværd og et flottere udseende gå gennem en brystkorrigerende operation hos Motiva, hvor de har mange års erfaring med at lave kosmetiske operationer, der kan give netop det resultat, som den enkelte person stræber efter. Her får du fagligt baseret rådgivning og vejledning i, hvilken kosmetisk operation, der vil være gavnlig for dig, så du får det brystparti, som du ønsker.

Åbne veteranbiler

Her i sommertiden møder vi ikke så få veteranbiler med åben kaleche. Der er et særligt schwung af såvel californisk sommer som sydeuropæisk charme over de smukke gamle biler, som ofte er forbløffende smukt sat i stand.

Selv blev denne artikels forfatter dybt fascineret ved en rasteplads i sunny Californien, da der pludselig rullede en stor, lyseblå åben Buick fra 1960’erne ind på pladsen med en smuk, blond ung kvinde ved rattet. Hun fik megen opmærksomhed, sagde hun, men mente nok, at det mest var bilen, folk kiggede efter. Og flot var den. Herhjemme kører der en del amerikanske, åbne biler fra 1950’erne til 1970’erne, og det er som oftest de helt store flydere, der er mest populære. Chevrolet, Cadillac og de største Ford-modeller fra tiden bringer drømmene frem i alle, der for eksempel har fulgt med i tv-serien Mad Men, der skildrer livet på et reklamebureau i USA i 1950’erne og 1960’erne.

Er du ikke til veteranbiler, men ønsker en moderne bil til daglig brug, er der som sagt masser af muligheder med tidens nye modeller. Skal det være hygge til daglig brug, så er der masser af økonomiske modeller at få, og skal bilen have lidt mere imponerende effekt, er der mange muligheder med både de store tyske fabrikater, engelske biler og modeller fra Japan, hvor man også har fået øje på de åbne bilers charme.