Godt fodtøj til kørsel

Skal du ud at køre i ferien? Det er vigtigt at sætte sig ind i de regler der er omkring fodtøj under kørsel. De kan variere fra land til land. Reglerne i andre lande er altså ikke de samme som i Danmark, og der er ikke et fælles regelsæt for for eksempel Europa. Skal du køre hele vejen fra Danmark til Spanien, skal du derfor have sat dig ind i reglerne for hvert enkelt land du kører igennem. Noget som mange bliver overraskede over, da det ikke altid er ligetil. I dette indlæg guides du igennem reglerne for fodtøj i Spanien, så du kan slappe helt af når du kommer frem, og ikke risikere en bøde på vejen. Mange overraskes af politiet, det er ærgerligt at få en bøde på ferien. Man tror måske man kører pænt, og så standses man af politiet for at køre i den forkerte påklædning.

Undgå en ubehagelig overraskelse med det rette fodtøj.

Der er ingen tvivl om at sikkerheden er det vigtigste, men en bøde på ferien er også en virkelig ærgerlig overraskelse. Der er mange som ikke tænker på, at de med den forkerte påklædning kan få en bøde på trods af pæn kørsel. I Sydeuropa, hvor der er varmt, kører mange turister rundt med sandaler. i Spanien må du ikke køre med badesandaler og du skal have noget på overkroppen. En tur i bil til supermarkedet kan altså hurtigt blive dyr, hvis ikke du har sat dig ind i disse regler. Fodtøjet skal have en hælkappe, således at der ikke er risiko for at foden kan smutte ud. Det er dermed ikke nok at have et par badesandaler på, eller klipklappere. Fodtøjet skal sidde godt fast på foden. Husk at det er for din egen sikkerheds skyld. Overholder du disse regler, kan du nyde din kørsel i Spanien, uden at bekymre dig om ubehagelige overraskelser fra politiet. Så på med en T-shirt og et par gode sko, så er du klar til en køretur.

Et par gode sko til turen.

Hvilke sko skal du så vælge, når du skal på tur i Spanien? De fleste er på ferie om sommeren, hvor det kan blive rigtig varmt sydpå. Man skal altså have noget fodtøj, som først og fremmest sidder godt. Måske skal man være på tur hele dagen, så det skal være noget man kan holde ud at have på i lang tid. vælg Ecco fodtøj, og du sikres en god kvalitet. Ecco laver sko og sandaler af god kvalitet, så fødderne kan ånde frit. Uanset om du skal ud at vandre, eller om du skal køre en tur til stranden, så er der gode muligheder for at finde det rigtige fodtøj. Med Ecco sko skal du heller ikke tænke mere over reglerne for fodtøj. De sidder godt fast på foden, så de er både lovlige at køre med, i modsætning til badesandalerne, og så er de behagelige. Find lige det par der passer dig.