Indram din bil

Kameraer giver de bedste detaljer

Mange kender til kærligheden mellem en bilejer og hans eller hendes kæreste eje: Den helt rigtige drømmebil! For en bil er ikke bare en bil, men også et udtryk for bilejernes personlighed. Så hvorfor ikke taget det mesterværk på fire hjul, som du allerede er så stolt af, og lade det forevige i et perfekt billede, som du kan udsmykke dit hjem med. Det er blevet populært som aldrig før at tage billeder af de ting, vi er aller mest stolte af og hvis din elskede bil falder i denne kategori, så lad da endelig billedet indramme, så det kommer mere til sin ret. Det giver et helt andet varigt minde end blot endnu et billede, der bliver delt på ét af de mange sociale medier.

Så nemt er det

Det kan godt være, at du tænker, at det er en fed idé, men hvordan kommer jeg lige i gang. Du kan tage det ganske roligt, for vi har samlet en række Tips til at fotografere din bil lige her. Hvis du gerne vil tage nogle virkelig lækre billeder, der også skal fremstå flotte i forstørrelser, bør du overveje, at tage dem med et rigtigt kamera i stedet for at knipse løs med din smartphone. Ikke et ondt ord om smartphones, for de tager mange gange udmærkede billeder, men hvis du gerne vil gå helt i detaljen, bør du vælge et kamera, der yder din flotte bil retfærdighed. For der er ikke tale om et billede, der blot skal deles på de sociale medier og som du efterfølgende glemmer alt om igen. Når du skal tage billeder, kan du med fordel tage fra forskellige vinkler; tage både forfra, fra siden, bagfra, indefra og gå tæt på detaljerne.

Vælg dine pletskud

Når du har taget en masse billeder fra forskellige vinkler, har du mere at vælge imellem, når du skal udvælge de bedste pletskud. For hvem ved, om du synes, at et close up af din fede fælg eller special fremstillede frontgrill, bare lige er det billede, der fanger hele din bils sjæl. Du kan også vælge at kombinere dine bedste billeder. Du kan eksempelvis udvælge et billede, der viste hele bilen og få den fremkaldt i stor størrelse, mens du udvælger de bedste close up billeder til fremkaldelse i en lidt mindre størrelse. Så kan du ramme alle billederne ind i ens rammer og lave en hel fotovæg. Du skal ikke undervurdere vigtigheden af, at dine billeder bliver rammet ind. For det gør en verden til forskel og giver dine billeder et eksklusivt og professionelt strejf. Du kan finde de fedeste rammer hos BGA Nordic. De har et kæmpe udvalg til gode priser.